arrow_drop_up arrow_drop_down

Founder, Senior Managing Director en CEO

Roland studeerde af als Bachelor of Engineering, ontwikkelde zich tot systeem architect en ontwierp vele oplossingen voor industriële automatiseringsvraagstukken. In de loop der tijd ontwikkelde hij een senior rol als project manager en afdelingsmanager, waarin hij meerdere werknemers moest leiden een aansturen. Hij was verantwoordelijk voor projecten tot zo’n 60 miljoen euro’s voor bedrijven als Siemens, Gasunie en South Stream.

In 2010, na 26 jaar dienstverband begon Roland zijn eerste eigen onderneming. Nu is hij de eigenaar van 4 ondernemingen en een stichting.

In April 2016 richtte Roland een internationale business club op genaamd 'Intelligent Millionaires Network Netherlands'. Geheel in lijn met zijn stichting 'Pia Fidelis', hetgeen betekent 'Trouw en Toegewijd', is het Rolands missie anderen te helpen bij de groei van hun ondernemingen, via een gestructureerd, positief en professioneel netwerk dat hen in staat stelt lange termijn en betekenisvolle relaties aan te gaan met zakelijke professionals.

Als gevolg van zijn eigen zoektocht naar manieren zijn kapitaal te vergroten heeft Roland zijn focus verlegd van engineering naar financiële dienstverlening. Om aan de vereiste skills en kennis te komen is hij gaan samenwerken met kundige en succesvolle internationale partners die gespecialiseerd zijn in financiën. Samen hebben zij diverse investeringsproducten ontwikkeld die worden gekenmerkt door hoge opbrengsten bij een laag risico profiel. De filosofie is simpel; Er wordt alleen geïnvesteerd als aan alle risico beheersingsvoorwaarden is voldaan.

Om er zeker van te zijn dat ieder product veilig en rendabel is en om alle details te begrijpen, investeert Roland eerst persoonlijk met zijn eigen kapitaal voordat hij het wil aanbieden aan andere investeerders. En om zeker te zijn van een constante kwaliteit blijft hij dat ook doen.

Met zijn kennis van ondernemen en investeren wil Roland zijn cliënten helpen in hun zoektocht naar financiële onafhankelijkheid, zodat zij kunnen genieten van het leven met hun dierbaren.

Sinds de oprichting van MM Global Movies heeft  Roland zich bezig gehouden met de organisatie en management als CEO, alsmede met de ontwikkeling van investeringsproducten.


Persoonlijk website: www.rolandmustert.com

Roland Mustert

Roland-Mustert-CEO

Founder, Senior Managing Director en CCO

“Live everyday of your life” is Inges levensmotto. Zij is een ‘high achiever’ en streeft ernaar de beste te zijn in waar ze haar zinnen op zet. Door haar doelen helder te stellen er daar met toewijding en volharding naartoe te werken, heeft zij een schat aan kennis en ervaring opgedaan die ze nu inzet bij het spreken in het openbaar, mediation, coaching en training. Op internationaal niveau wil zij anderen inspireren het beste uit hen zelf en uit hun leven te halen.

Inge ontwikkelde ondernemers- en leiderschapskwaliteiten over de jaren vanaf 1997 toen zei begon met het geven van succesvolle ‘in-house’ trainingen naast haar baan als (project) manager. In 2009 richtte Inge Mous Mediation, Training en Advies op, een bedrijf gespecialiseerd in mediation bij conflicten tussen zowel business professionals en instanties zoals de Rabobank, het ASZ (Albert Schweizer ziekenhuis), het CDA (Christen Democraten) als privé personen. Als gecertificeerd mediator werkte Inge samen met de rechtbank van Rotterdam.


In 2010 werd zij politiek actief voor de Christen Democraten. In 2014 kreeg zij voldoende voorkeursstemmen voor een zetel in de gemeenteraad in de 23e gemeente van Nederland. Zij heeft zich opgewerkt tot verschillende comités zoals de Drechtraad (Raad van 6 verschillende gemeenten), de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en werd voorzitter van diverse commissies.

Vandaag de dag runt Inge, naast haar werk in de politiek, 5 bedrijven, stichting Pia Fidelis en is zij founder van de internationale business Club 'Intelligent Millionaires Network Netherlands'. Zij is ervan overtuigd dat met de juiste financiële educatie en mogelijkheden en als mensen samenwerken, iedereen voordeel heeft. Zij gebruikt haar talenten op het gebied van inspireren, onderwijzen en investeren om haar cliënten te helpen de rijkdom te verkrijgen die zij verdienen.


Sinds de oprichting van MM Global Movies heeft Inge zich bezig gehouden met de organisatie, als mede de marketing en de communicatie..

Inge Mous

Inge-Mous-CCO

Financieel specialist en adviseur filmproducties

Charlie is een erkend gecertificeerd accountant (CPA) en is een autoriteit op het gebeid van belasting planning en optimalisatie. Onder zijn cliënten zijn professionele atleten, entertainers, zorg professionals, internet marketers en andere succesvolle ondernemers. In tegenstelling tot de meeste andere CPAs bij wie de focus ligt op het nakomen van regelgeving en aandacht voor de history, staat Charlie bekend om talent maximale belastingvoordelen te behalen door voortdurende planning , coaching en begeleiding. Charlie begon zijn carrière eind jaren 80 bij één van de grote vier, Ernst and Young. Hij haalde zijn MBA op het College of William and Mary, samen met een Bachelor of Science graad in Accounting aan Virginia Tech. Hij is een erkend auteur en spreker op conferenties over financiën en investeringen.

Sinds 2011 is Charlie de CFO van de JT Foxx organization en heeft vanaf die tijd een specialistisch  netwerk opgebouwd en diepgaande kennis opgedaan op het gebied van financieringsmethoden in de filmindustrie in de USA en UK.

Charlie Dombek

Charlie-Dombek-Specialist

Missie

Wij geloven in de kracht van delen en samenwerking en hebben een hekel aan risico's en onrechtvaardigheid.
Daarom delen we onze ervaring en de beleggingsmogelijkheid die wij hebben gevonden en uitontwikkeld. 

Met ons bedrijf MM Global Movies richten wij ons op het creëeren van een win-win scenario waarin iedereen profiteert.